Spalatorie
covoare sector 6

Bucura-te de servicii impecabile de spalare covoare in sectorul 6 din Bucuresti.

VitanClean pune la dispozitia clientilor din sectorul 6 o echipa de specialisti, masinarii automatizate si cele mai bune solutii de curatare a covoarelor.

Stabileste acum o discutie cu un reprezentant si programeaza-te pentru ridicarea covorului sau pentru predarea lui personala la spalatoria noastra.

Pret spalatorie covoare sector 6

Spalare covoare fara livrare - 15 lei/mp

fara colectare fara livrare
Ai posibilitatea de a livra si ridica singur covorul: 15 lei/mp este costul pentru spalarea covorului cu livrare si ridicare facilitata de tine.
Arata detalii

Spalare covoare cu livrare - 18 lei/mp

cu colectare cu livrare
Costul pentru spalare covoare cu ridicare si livrare este de 18 lei/mp, iar noi facem totul: venim si luam covoarele de la tine de acasa, le spalam si le returnam rapid!
Arata detalii

Mentiuni curatare covoare sector 6

  1. Toate produsele folosite pentru spalarea covoarelor in sectorul 6 sunt ecologice si antibacteriene.
  2. Petele gasite pe covoare sunt tratate cu solutii ecologice, antibacteriene, specifice pentru fiecare tip de pata(in functie de natura petei).
  3. In cazul covoarelor cu miros puternic, la spalatoria de covoare VitanClean din sectorul 6, va aplicam gratuit un tratament cu ozon pentru indepartarea mirosului.
Vezi detalii

Servicii de curatare covoare in sectorul 6

Dispunem de aparatura moderna, adecvata oricarui tip de covor, cat si de solutii de curatare capabile sa indeparteze cele mai dificile pete de pe covoarele tale.

Daca esti din Bucuresti, contacteaza-ne si convinge-te de calitatea serviciilor VitanClean de spalare covoare la cel mai bun pret din sectorul 6.

Contacteaza-ne!