Spalatorie
covoare Bucuresti

Oferim servicii profesionale de spalare covoare in Bucuresti si Ilfov la cele mai avantajoase preturi.

Echipa VitanClean este formata din profesionisti experimentati si calificati, care folosesc tehnologii moderne si produse de curatare ecologice pentru a asigura rezultate impecabile pentru fiecare client.

Pret spalatorie covoare Bucuresti

Spalare covoare fara livrare - 15 lei/mp

fara colectare fara livrare
Ai posibilitatea de a livra si ridica singur covorul: 15 lei/mp este costul pentru spalarea covorului cu livrare si ridicare facilitata de tine.
Arata detalii

Spalare covoare cu livrare - 18 lei/mp

cu colectare cu livrare
Costul pentru spalare covoare cu ridicare si livrare este de 18 lei/mp, iar noi facem totul: venim si luam covoarele de la tine de acasa, le spalam si le returnam rapid!
Arata detalii

Mentiuni

  1. Toate produsele folosite pentru spalarea covoarelor sunt ecologice si antibacteriene.
  2. Petele gasite pe covoare sunt tratate cu solutii ecologice, antibacteriene, specifice pentru fiecare tip de pata(in functie de natura petei).
  3. In cazul covoarelor cu miros puternic va aplicam gratuit un tratament cu ozon pentru indepartarea mirosului.
Vezi detalii
Servicii curatare covoare Bucuresti si Ilfov

Servicii de curatare covoare in Bucuresti si Ilfov

Serviciile de curatare a covoarelor oferite de VitanClean sunt complet personalizate pentru fiecare client, in functie de tipul de covor, starea acestuia si cerintele clientului.

Folosind metode de curatare profesionala a covoarelor si produse de curatare de calitate, echipa VitanClean poate elimina in mod eficient petele, mirosurile neplacute si alte impuritati, lasand covorul curat si parfumat.

Etapele spalarii covoarelor

Procesul de curatare si spalare a covoarelor este controlat electronic si se realizeaza cu ajutorul unui echipament special, un tren de spalare de covoare.

Acesta integreaza mai multe proceduri complexe de curatare intr-o succesiune de etape bine definite: analiza, aspirare, pre-spalare, spalare, clatire, uscare si aspirare finala:

  1. Analiza covor: pentru a stabili cea mai buna metoda de curatare si spalare a covorului tau, precum si tipul de solutii folosite, efectuam o analiza amanuntita a covorului pentru a determina tipul de material, gradul de murdarie, localizare petelor si multe alte detalii.
  2. Aspirare covor: pentru a indeparta eficient si in profunzime praful, parul sau scamele ramase, covorul tau trece printr-un proces de aspirare profesionala inainte de a fi spalat.
  3. Pre-spalare covor: in etapa de pre-spalare a covorului se aplica, in mod automatizat, detergent. Cantitatea se electeaza in conformitate cu grosimea si gradul de murdarie.
  4. Spalare covor: la nivelul etapei de spalare, dupa ce solutia aplicata in etapa de pre-spalare a actionat asupra murdariei, un set de 6 perii rotative curata si indeparteaza eficient petele de pe covor.
  5. Clatire covor: dupa eliminarea murdariei, covorul este clatit si periat din nou cu scopul indepartarii apei si detergentului ramas pe suprafata covorului.
  6. Uscare covorului: uscarea covoarelor se face prin centrifugare(covorul se introduce in centrifuga dupa procesul de clatire si prin camera de uscare. Etapa centrifugarii elimina aproximativ 95% din cantitatea de apa din covor, fapt pentru care procesul de uscare la temperatura optima in camera de uscare nu dureaza mai mult de 6-12 ore.
  7. Aspirare si periere: dupa ce covorul este uscat complet, mai parcurgem un ultimul pas, respectiv cel de aspirare si periere - VEZI VIDEO

Tot ce trebuie sa faci este sa ne sunati! Noi venim si preluam covoarele, le spalam si vi le returnam in cel mai scurt timp.

Venim in ajutorul tau pentru curatarea profesionala a covoarelor.

Suna-ne sau trimite-ne un mesaj prin intermediul formularului de contact de mai jos.

Solicita o oferta personalizata, iar un reprezent VitanClean va fi pregatit sa iti propuna cea mai buna solutie pentru nevoile tale.

Vezi detalii

Curatam covoare rapid si sigur

VitanClean foloseste tehnici de curatare moderne, precum spalarea cu presiune, spalarea cu aburi si curatarea cu solventi, pentru a elimina cu succes petele si impuritatile din covoare.

Echipa VitanClean este bine pregatita sa abordeze orice provocare si sa ofere rezultate impecabile pentru fiecare client.

In plus, VitanClean foloseste numai produse de curatare ecologice, astfel incat sa fie siguri ca nu vor afecta mediul sau sanatatea clientilor. Acestea sunt non-toxice si biodegradabile, astfel incat sa nu lase reziduri sau sa dauneze covoarelor.

Echipa noastra isi propune sa ofere servicii de curatare a covoarelor la un pret accesibil si cu rezultate impecabile pentru fiecare client. Compania intelege importanta curateniei si ingrijirii covoarelor, astfel incat acestea sa aiba o durata de viata mai mare si sa arate mereu ca noi.

Daca doriti sa va bucurati de covoare curate si revitalizate, serviciile oferite de VitanClean sunt cea mai buna alegere. Cu echipa noastra de profesionisti experimentati si tehnologii moderne de curatare, VitanClean poate oferi rezultate impecabile pentru fiecare client. Contactati-i astazi pentru a verifica disponibilitatea curenta si a programa ridicarea covoarelor. Experimenteaza diferenta pe care o poate face VitanClean in ceea ce priveste curatenia si ingrijirea covoarelor.

Hai sa discutam

Contacteaza-ne!