Spalatorie
covoare sector 3

In doar cateva zile te bucuri de un covor curat si improspatat in sectorul 3.

Il poti preda presonal sau ne lasi pe noi sa ridicam, curatam si returnam covorul direct la tine acasa.

Pret spalatorie covoare sector 3

Spalare covoare fara livrare - 15 lei/mp

fara colectare fara livrare
Ai posibilitatea de a livra si ridica singur covorul: 15 lei/mp este costul pentru spalarea covorului cu livrare si ridicare facilitata de tine.
Arata detalii

Spalare covoare cu livrare - 18 lei/mp

cu colectare cu livrare
Costul pentru spalare covoare cu ridicare si livrare este de 18 lei/mp, iar noi facem totul: venim si luam covoarele de la tine de acasa, le spalam si le returnam rapid!
Arata detalii

Mentiuni curatare covoare sector 3

  1. Toate produsele folosite pentru spalarea covoarelor in sectorul 3 sunt ecologice si antibacteriene.
  2. Petele gasite pe covoare sunt tratate cu solutii ecologice, antibacteriene, specifice pentru fiecare tip de pata(in functie de natura petei).
  3. In cazul covoarelor cu miros puternic, la spalatoria de covoare VitanClean din sectorul 3, va aplicam gratuit un tratament cu ozon pentru indepartarea mirosului.
Vezi detalii

Servicii de curatare covoare in sectorul 3

Spalarea covoarelor necesita timp si investitie considerabila in produse de curatare. Deprinderea tehnicii potrivite de curatare si cumpararea consumambilelor adecvate sunt 2 aspecte costisitoare, iar covorul tau poate fi pretul pentru alegerea de a-ti curata singur covorul.

Specialistii in spalarea covoarelor din sectorul 3 de la VitanClean - in urma expertizei - stiu care sunt solutiile potrivite si tipul de perii pentru a elimina complet impuritatile si petele.

Contacteaza-ne!