Servicii calcatorie Bucuresti si Ilfov

VitanClean iti aduce cel mai bun raport calitate-pret la serviciile de calcatorie haine in Bucuresti.

Pret calcatorie haine Bucuresti

Pachetul ECONOMIC - 19 lei/kg

fara limita de cantitate fara colectare si livrare
Pentru pachetul economic, costul este de 19 lei pentru fiecare kg de haine predate si calcate. Nu exista o limita de kg. In pachetul economic de calcat haine trebuie sa te ocupi personal de predarea si ridicarea hainelor de la sediul nostru.
Arata detalii

Pachetul S - 19 lei/kg

minim 10 kg colectare gratuita livrare gratuita in 24 - 48h
Pachetul S este destinat clientilor care aduc haine ale caror greutate totala, adunata, depaseste 10kg. Spre deosebire de pachetul economic, ridicarea si livrarea hainelor calcate este gratuita si facilitata de noi, VitanClean.
Arata detalii

Pachetul M - 22 lei/kg

intre 5 - 10kg colectare gratuita livrare gratuita in 24 - 48h
Pachetul M are aceleasi caracteristici ca pachetul S pentru serviciile de calcatorie haine, respectiv colectare si livrare gratuita in termen de 24-48h. Alegerea pachetului este conditionata de textile ale caror greutate nu trebuie sa fie mai mica de 5kg, dar nici mai mare de 10kg.
Arata detalii

Pachetul OCAZIONAL - 25 lei/kg

intre 3 - 5kg colectare gratuita livrare gratuita in 24 - 48h
Pachetul Ocazional prezinta aceleasi caracteristici ca precedentele 2 oferte listate, diferenta fiind la greutatea articolelor livrate, de aceasta data in intervalul 3-5kg.
Arata detalii

Pachetul personalizat

Solicitati o oferta personalizata pentru serviciile de calcatorie. Ne puteti contacta pentru a discuta mai multe informatii legat de numarul de kilograme, timpul de colectare si livrare, etc.
Arata detalii

Mentiuni

  1. Pe toata durata calcarii hainelor ne asiguram ca utilizam temperatura potrivita si ca hainele tale nu se deterioreaza.
  2. Toate textilele calcate de noi sunt, dupa finalizarea procesului, infoliate.
Hai sa discutam
Servicii calcatorie rufe Bucuresti si Ilfov

Calcatorie profesionala in Bucuresti si Ilfov

VitanClean ofera servicii de calcatorie profesionale in Bucuresti, astfel incat sa poata ajuta clientii sa isi pastreze hainele curate si calcate in permanenta.

Echipa noastra de profesionisti experimentati foloseste tehnologii moderne si tehnici de calcatorie avansate pentru a asigura rezultate impecabile.

In Bucuresti, serviciile de calcatorie sunt esentiale pentru cei care doresc sa isi pastreze hainele curate si calcate in permanenta.

VitanClean ofera servicii profesionale de calcatorie, astfel incat sa poata ajuta clientii sa isi pastreze hainele in forma perfecta. Fie ca este vorba despre camasi, costume, rochii sau orice alt articol vestimentar, echipa noastra poate asigura rezultate peste asteptari.

Suna-ne sau trimite-ne un mesaj prin intermediul formularului de contact de mai jos.

Un reprezentant VitanClean te va contacta pentru o oferta personalizata pentru serviciul de calcare haine.

Vezi detalii

Servicii calcatorie textile in Bucuresti si Ilfov

Atunci cand vine vorba despre servicii de calcatorie in Bucuresti si Ilfov, VitanClean este alegerea perfecta.

Procesul de calcat haine parcurge urmatoarele 5 etape:

  1. Sortare: sortam hainele, grupandu-le dupa tip si material, astfel incat sa setarile echipamentelor profesionale de calcat sa fie potrivite pentru o intreaga selectie.
  2. Pre-tratare: daca exista pete sau zone cu miros neplacut, acestea trebuie pre-tratate inainte de a fi calcate. Acest lucru este realizat, de regula, prin aplicarea unor produse profesionale, special concepute pentru a spori rezistenta la temperaturi ridicate.
  3. Reglarea setarilor: setarile pentru caldura si abur trebuie ajustate in functie de tipul de material pentru a evita arsurile sau decolorarea.
  4. Calcare: procesul de calcare este adpatat pentru fiecare tip de articol si tesatura. Utilizam tehnici si practici diferite de calcare a hainelor, atat pentru a eficientiza procesul, cat si pentru a evita orice potential risc, returnandu-ti hainele in stare perfecta.
  5. Finisare: dupa ce hainele au fost calcate, le aranjam cu grija si le depozitam intr-un loc curat si aerisit.

Daca iti doresti sa ai haine curate, calcate si pregatite pentru orice ocazie, contacteaza-ne astazi pentru a programa un serviciu de calcatorie.

Iti aducem hainele in cea mai buna forma a lor, pentru ca tu sa fii mereu gata de orice moment important, doar cu serviciile de calcatorie profesionale din Bucuresti si Ilfov oferite de VitanClean.

Te asteptam sa te convingi!

Hai sa discutam

Contacteaza-ne!