Curatare canapele Bucuresti si Ilfov

VitanClean ofera servicii de curatare, eliminare pete si dezinfectare canapele in Bucuresti. Avem unul dintre cele mai bune preturi raportat la calitatea serviciilor prestate.

Pret curatare canapele Bucuresti

Curatare canapea dreapta 2 locuri - 100 lei

Curatare canapea dreapta 3 locuri - 150 lei

Curatare canapea coltar 5 locuri - 200 lei

Curatare canapea coltar 6-7 locuri - 250 lei

Curatare canapea in forma de U - 300 lei


Mentiuni

 1. Toate produsele folosite pentru curatarea canapelelor sunt ecologice si antibacteriene.
 2. Petele gasite pe canapele sunt tratate cu solutii ecologice, antibacteriene, specifice pentru fiecare tip de pata(in functie de natura petei).
Vezi detalii
Servicii curatare canapele Bucuresti si Ilfov

Servicii de curatare canapele in Bucuresti si Ilfov

VitanClean, companie care pune pret pe nevoile tale, iti aduce solutia perfecta pentru canapeaua ta care are nevoie de un refresh! Noi intelegem importanta unui mediu curat si confortabil, iar canapeaua ta este centrul casei tale. De aceea, ne-am specializat in curatarea canapelelor cu atentie si dedicatie.

Folosim tehnologii moderne si produse non-toxice pentru a curata cu succes orice tip de material, de la piele la material textil. Echipa noastra de experti isi asuma responsabilitatea pentru a oferi rezultate perfecte, fie ca este vorba de eliminarea petelor sau a mirosurilor neplacute.

De ce sa alegi serviciile noastre de curatare canapele? In primul rand, oferim preturi competitive fara a compromite calitatea. De asemenea, ne asiguram ca metodele noastre delicate de curatare nu afecteaza mediul inconjurator sau sanatatea ta.

Venim in ajutorul tau pentru curatarea profesionala a canapelei.

Suna-ne sau trimite-ne un mesaj prin intermediul formularului de contact de mai jos.

Nu mai sta pe ganduri si programeaza o intalnire cu echipa ta VitanClean astazi! O canapea curata si proaspata este doar la un telefon distanta. Iti garantam ca vei fi extrem de multumit de rezultate.

Cere oferta

Procesul de curatare a canapelei la domiciliu

Iata o versiune detaliata a procesului de 3 pasi pentru curatarea canapelei oferit de catre VitanClean:

 1. Aspirare: indepartam toate pernele si obiectele de pe canapea, aspiram canapeaua in profunzime pentru a elimina praful si murdaria. Identificam de la bun inceput petele si zonele foarte murdare pentru a le aplica inca de dinainte o solutie de curatare.
 2. Indepartarea petelor: pentru curatarea in profunzime a canapelei aplicam mai intai solutiile pentru indepartarea petelor, urmand sa folosim un set de perii profesionale. Duritatea firului periilor este selectata in conformitate cu materialul din care este realizata canapeaua.
 3. Curatam si uscam canapeaua: curatarea propriu-zisa a canapelei se realizeaza cu ajutorul unui aspirator profesional si se aplica metoda de injectie - extractie abur. Puterea aburului ajuta la dizolvarea murdariei si contribuie substantial la uscarea mai rapida a canapelei, in cel mult 2 ore.

Avantaje curatare canapea la VitanClean

Printre avantajele curatarii canapelei la VitanClean, o companie specializata in servicii de curatare canapele din Bucuresti si Ilfov, se numara:

 1. Experienta: VitanClean are o echipa de profesionisti cu experienta in curatarea canapelelor, asigurand astfel o curatare eficienta si de calitate.
 2. Echipamente moderne: utilizam unele dintre cele mai bune si mai moderne echipamente de pe piata.
 3. Solutii sigure: folosim solutii de curatare sigure, menite sa protejeze tesatura canapelei si sa previna deteriorarea acesteia.
 4. Proces eficient: oferim un proces de curatare eficient, care elimina petele, bacteriile si mirosurile neplacute in mod eficient.
 5. Usurinta: curatarea canapelei la VitanClean elimina efortul si timpul necesar pentru a curata singur canapeaua, fara solutiile si aparatura potrivita.
 6. Rezultat conform asteptarilor: la finalul procesului de curatare, canapeaua va fi curata, dezinfectata, cu un miros placut, oferind senzatia de nou.
Hai sa discutam

Contacteaza-ne!