Spalatorie
covoare sector 4

Te asteptam sa descoperi singur care sunt beneficiile curatarii covoarelor la VitanClean sector 4.

Numarul mare de clienti si parerile lor pozitive ne dau increderea ca putem fi una dintre cele mai bune spalatorii de covoare din sectorul 4 al capitalei.

Daca vrei sa te numeri printre locuitorii sectorului 4 care s-au bucurat de extinderea duratei de viata a covorului lor, suna-ne sau completeaza formularul de contact de mai jos si vei fi contactat in cel mai scurt timp.

Pret spalatorie covoare sector 4

Spalare covoare fara livrare - 15 lei/mp

fara colectare fara livrare
Ai posibilitatea de a livra si ridica singur covorul: 15 lei/mp este costul pentru spalarea covorului cu livrare si ridicare facilitata de tine.
Arata detalii

Spalare covoare cu livrare - 18 lei/mp

cu colectare cu livrare
Costul pentru spalare covoare cu ridicare si livrare este de 18 lei/mp, iar noi facem totul: venim si luam covoarele de la tine de acasa, le spalam si le returnam rapid!
Arata detalii

Mentiuni curatare covoare sector 4

  1. Toate produsele folosite pentru spalarea covoarelor in sectorul 4 sunt ecologice si antibacteriene.
  2. Petele gasite pe covoare sunt tratate cu solutii ecologice, antibacteriene, specifice pentru fiecare tip de pata(in functie de natura petei).
  3. In cazul covoarelor cu miros puternic, la spalatoria de covoare VitanClean din sectorul 4, va aplicam gratuit un tratament cu ozon pentru indepartarea mirosului.
Vezi detalii

Servicii de curatare covoare in sectorul 4

Pentru clientii nostri am pregatit servicii speciale de spalare a covoarelor in sectorul 4. Datorita aparaturii profesionale, timpul de livrare este unul foarte scurt.

Eficientizarea procesului prin automatizare ne permite noua, celor de la VitanClean, sa iti oferim unele dintre cele mai mici preturi la spalarea covoarelor din sectorul 4.

Contacteaza-ne!