Spalatorie
covoare sector 2

Descopera acum cea mai moderna spalatorie de covoare din sectorul 2.

E momentul sa aduci un aspect fresh casei tale - transforma complet aspectul covorului vechi si uzat.

Printr-un simplu apel la curatatoria de covoare VitanClean din sectorul 2 poti scapa de pete si murdarie cu minim de efort si cost din partea ta.

Pret spalatorie covoare sector 2

Spalare covoare fara livrare - 15 lei/mp

fara colectare fara livrare
Ai posibilitatea de a livra si ridica singur covorul: 15 lei/mp este costul pentru spalarea covorului cu livrare si ridicare facilitata de tine.
Arata detalii

Spalare covoare cu livrare - 18 lei/mp

cu colectare cu livrare
Costul pentru spalare covoare cu ridicare si livrare este de 18 lei/mp, iar noi facem totul: venim si luam covoarele de la tine de acasa, le spalam si le returnam rapid!
Arata detalii

Mentiuni curatare covoare sector 2

  1. Toate produsele folosite pentru spalarea covoarelor in sectorul 2 sunt ecologice si antibacteriene.
  2. Petele gasite pe covoare sunt tratate cu solutii ecologice, antibacteriene, specifice pentru fiecare tip de pata(in functie de natura petei).
  3. In cazul covoarelor cu miros puternic, la spalatoria de covoare VitanClean din sectorul 2, va aplicam gratuit un tratament cu ozon pentru indepartarea mirosului.
Vezi detalii

Servicii de curatare covoare in sectorul 2

Oferim servicii complete de curatare si spalare covoare in sectorul 2, iar calitatea muncii noastre este data de miile de clienti multumiti care ne-au trecut pragul.

Personalul calificat in spalarea eficienta a covoarelor iti garanteaza un rezultat peste asteptari. Nu trebuie sa ne crezi pe cuvant, vino la noi si convinge-te sau contacteaza-ne si venim noi in sectorul 2 sa iti ridicam covorul pentru spalare.

Contacteaza-ne!