Curatare mochete Bucuresti si Ilfov

Alege serviciile profesionale de curatare mochete in Bucuresti si ai parte de preturi avantajoase.

Pret curatare mochete Bucuresti

Pachet curatare mochete PERSONALIZAT

Pentru serviciul de curatare mochete este necesar sa solicitati o oferta personalizata. Contactati-ne pe email sau prin telefon pentru a discuta mai multe detalii despre serviciile de curatare mochete.
Arata detalii

Mentiuni

 1. Toate produsele folosite pentru curatarea mochetelor sunt ecologice si antibacteriene.
 2. Petele gasite pe mochete sunt tratate cu solutii ecologice, antibacteriene, specifice pentru fiecare tip de pata(in functie de natura petei).
 3. In cazul mochetelor cu miros puternic va aplicam gratuit un tratament cu ozon pentru indepartarea mirosului.
Hai sa discutam
Servicii curatare mochete Bucuresti si Ilfov

Servicii de curatare mochete in Bucuresti si Ilfov

Servicii de curatare mocheta sunt esentiale pentru a pastra aspectul si prospetimea acestora.

Care sunt avantajele curatarii mochetei cu o firma specializata?

Alegerea unor servicii profesionale de curatare mocheta ofera numeroase avantaje fata de curatarea acestora acasa.

 1. Echipament si tehnologie avansate: companiile specializate in curatarea mochetei dispun de echipamente si tehnologii moderne si performante, care permit curatarea mochetei in profunzime si in mod eficient. Acestea elimina in mod eficient petele, bacteriile si alte impuritati, fara a le afecta structura sau aspectul.
 2. Experienta si cunostinte: personalul VitanClean, o companie profesionala de curatare mochete, are experienta si personal specializat in domeniul curatarii.
 3. Economie de timp si efort: curatarea mochetei poate fi un proces lung si solicitant. Prin apelarea la servicii profesionale, poti evita aceste probleme si te poti bucura de o mocheta curata, fara efort.
 4. Garantie si siguranta: la VitanClean ai parte de garantie si siguranta pentru serviciile noastre de curatare mochete, astfel incat sa te poti bucura de rezultatele dorite. Experienta indelungata in domeniu ne-a dat incredere ca putem duce la finalitate orice proces de curatare mocheta.

Apelarea la servicii profesionale de curatare mocheta poate fi o alegere avantajoasa, care poate oferi rezultate mai bune si economie de timp si efort. Nu ezita sa investesti in aceste servicii pentru a te bucura de o mocheta curata si ingrijita.

Cere oferta

Curatare mochete: cum lucram?

Etapele curatarii mochetei la Vitan Clean:

 1. Alegerea produsului potrivit: inainte de a incepe procesul de curatare, dam foarte multa importanta alegerii produsului potrivit in functie de tipul de mocheta si de gradul de murdarie.
 2. Curatarea in sine: procesul de curatare se realizeaza prin aspirarea mochetei, curatarea cu aburi si ulterior aplicarea solutiilor alese. Ne folosim de echipamente special concepute pentru curatarea si spalarea mochetelor.
 3. Rezultatul dorit: dupa ce procesul de curatare a fost finalizat, mocheta va fi uscata si verificata in mod adecvat. Ne asiguram ca nu a fost omisa nicio sectiune a mochetei si remediem, in limita posibilitatilor, orice problema neprevazuta, precum petele sau mirosurile persistente.

Procesul de curatare profesionala a mochetei:

 1. Se efectueaza o aspirare in profunzime a mochetei pentru a elimina praful si alte reziduri.
 2. Se curata si spala mocheta folosind un aspirator profesional, cu aburi, care indeparteaza petele si dezinfecteaza mocheta, eliminand bacteriile din tesatura din care este confectionata.
 3. Parcurgem usor si cu atentie fiecare portiune, folosind miscari suprapuse cu aspiratorul de curatat mocheta cu aburi constant pe toata suprafata. Astfel permitem caldurii si apei sa patrunda in fibre si sa elimine orice urme de murdarie.

Descopera serviciile profesionale de curatare mochete

Echipa noastra de experti in curatarea mochetelor este pregatita sa elimine orice tip de murdarie sau pete. Ne asiguram ca metodele noastre delicate de curatare sunt sigure atat pentru material, cat si pentru mediul inconjurator. Oferta noastra include curatarea cu aburi si chimica(folosind solutii profesionale de curatare).

Preturile noastre sunt competitive, insa calitatea serviciilor este mereu la standarde inalte. Daca vrei sa ai mochete curate si salubre, atunci noi suntem alegerea perfecta. Nu ezita sa ne contactezi pentru a programa o intalnire cu noi. Iti garantam ca vei fi multumit de rezultate.

Hai sa discutam

Contacteaza-ne!