Servicii curatatorie

Serviciile
VitanClean

Serviciile noastre de curatare a covoarelor si a hainelor ofera solutii de ingrijire profesionale, potrivite pentru nevoi uzuale sau pentru ocazii speciale. Oferim servicii de calcat haine in regim de urgenta sau pentru volume mari.

Folosim tehnologii moderne si detergenti de inalta calitate pentru a va oferi rezultate optime. Contactati-ne pentru a programa o intalnire astazi!

Vezi detalii

Cu ce ne ocupam

VitanClean este o companie care ofera servicii de curatenie si spalare pentru covoare, haine si canapele. Echipa VitanClean este compusa din profesionisti calificati si experimentati, care folosesc tehnologii moderne si produse de curatare ecologice pentru a asigura rezultate impecabile pentru fiecare client.

Serviciile VitanClean sunt personalizate in functie de cerintele clientului si sunt realizate cu atentie si profesionalism. Echipa VitanClean se angajeaza sa livreze covoare impecabile, haine curate si calcate si canapele fara pete si cu un miros placut. Compania isi propune sa ofere servicii de calitate la un pret accesibil pentru fiecare client.

Spalatorie covoare

Serviciile de curatare a covoarelor oferite de VitanClean sunt complet personalizate pentru fiecare client in functie de tipul de covor, starea acestuia si cerintele clientului. Folosind metode de curatare profesionale si produse de curatare de calitate, echipa VitanClean poate elimina in mod eficient petele, mirosurile neplacute si alte impuritati, lasand covorul curat si proaspat.

Vezi detalii

Curatare mocheta

VitanClean este dedicata oferirii unor servicii profesionale si de calitate de curatare mochete, la un pret accesibil pentru clientii sai. Cu o echipa de profesionisti calificati si tehnologii moderne de curatare, asiguram rezultate impecabile pentru fiecare client. Contactati-ne astazi pentru a programa un serviciu si a experimenta diferenta pe care o poate face VitanClean in ceea ce priveste curatenia si ingrijirea mochetei dumneavoastra.

Vezi detalii

Spalatorie textile

Serviciile de curatare a hainelor sunt, de asemenea, personalizate in functie de cerintele clientilor. VitanClean foloseste tehnici de calcare si curatare de ultima generatie pentru a asigura haine curate si calcate impecabil. In plus, echipa VitanClean are grija de hainele clientilor cu cea mai mare atentie, astfel incat acestea sa fie returnate in conditii perfecte.

Vezi detalii

Servicii calcatorie

La VitanClean oferim servicii personalizate de calcare a hainelor, in functie de nevoile si cerintele clientului. Folosind tehnici de calcare moderne si echipamente de calitate, echipa VitanClean asigura haine curate si calcate impecabil. Atentia la detalii si grija de fiecare articol vestimentar sunt prioritati pentru echipa VitanClean, astfel incat hainele sunt returnate in conditii perfecte.

Vezi detalii

Curatare canapele

Serviciile de curatare a canapelelor oferite de VitanClean sunt complete si eficiente. Echipa VitanClean foloseste tehnici moderne si produse de curatare ecologice pentru a elimina petele, mirosurile si alte impuritati din canapele, lasandu-le curate si proaspete. In plus, echipa ofera sfaturi si recomandari pentru intretinerea si mentinerea canapelelor curate in timp.

Vezi detalii

Contacteaza-ne!