Spalatorie
covoare sector 5

VitanClean ofera servicii profesionale de curatare a covoarelor in sectorul 5 la preturi competitive.

Echipa de profesionisti de la VitanClean sector 5 foloseste tehnologii avansate si produse de curatare de inalta calitate.

Pret spalatorie covoare sector 5

Spalare covoare fara livrare - 15 lei/mp

fara colectare fara livrare
Ai posibilitatea de a livra si ridica singur covorul: 15 lei/mp este costul pentru spalarea covorului cu livrare si ridicare facilitata de tine.
Arata detalii

Spalare covoare cu livrare - 18 lei/mp

cu colectare cu livrare
Costul pentru spalare covoare cu ridicare si livrare este de 18 lei/mp, iar noi facem totul: venim si luam covoarele de la tine de acasa, le spalam si le returnam rapid!
Arata detalii

Mentiuni curatare covoare sector 5

  1. Toate produsele folosite pentru spalarea covoarelor in sectorul 5 sunt ecologice si antibacteriene.
  2. Petele gasite pe covoare sunt tratate cu solutii ecologice, antibacteriene, specifice pentru fiecare tip de pata(in functie de natura petei).
  3. In cazul covoarelor cu miros puternic, la spalatoria de covoare VitanClean din sectorul 5, va aplicam gratuit un tratament cu ozon pentru indepartarea mirosului.
Vezi detalii

Servicii de curatare covoare in sectorul 5

Datorita experientei si abilitatilor lor, personalul de la VitanClean din sectorul 5 poate face fata celor mai dificile situatii de curatare a covoarelor. Indiferent de starea covoarelor dumneavoastra, echipa noastra va avea grija sa le lase curate si reimprospatate.

Daca locuiti in Sectorul 5 al Bucurestiului si aveti nevoie de servicii de curatare a covoarelor, VitanClean este alegerea perfecta pentru dumneavoastra - sunati-ne si programati-va acum!

Contacteaza-ne!